ISPORUKA I TROŠKOVI

Za narudžbe iznad 36 € imate pravo na besplatnu dostavu Vaše narudžbe.

Trošak dostave nije uključen u cijenu proizvoda. Trošak dostave ovisi o adresi dostave narudžbe (Hrvatska ili zemlje članice Europske Unije ili Svijeta) te ovisi o težini samog paketa. Cijena dostave će biti iskazana Kupcu nakon kompletiranja narudžbe i odabira adrese za dostavu.Dostave se vrše brzom poštom (dostavnom službom) na adresu koju ste naveli prilikom ispunjavanja narudžbe. Rok za isporuku naručenih proizvoda je 1 do 3 radnih dana od vidljive uplate Vaše narudžbe na naš račun.

Ako imate personaliziranu narudžbu za dostavu nam treba više vremena i o samoj izradi i ispostavi proizvoda ćete biti obaviješteni putem e-maila.

Za svaku pošiljku primatelj ovjerava i potpisuje dostavnu listu po primitku pošiljke. Sukladno odredbama Zakona o obveznim odnosima, ovjerom dostavne liste od strane primatelja smatra se da je pošiljka uručena u neoštećenom stanju i nakon toga je prijevoznik oslobođen bilo kakve naknadne odgovornosti.

U slučaju da za pojedino mjesto (unutar RH) nije moguća isporuka dostavnom službom, dostava će biti izvršena putem pošte, u dogovoru s kupcem. Kod otkupnih pošiljki (plaćanje pouzećem) pošta od primatelja dodatno naplaćuje naknadu za transfer gotovine, o čemu će kupac biti pismeno obaviješten.

Dostava svih proizvoda obavlja se radnim danima od ponedjeljka do petka. Ponekad je moguće proizvod čekati do 15 radnih dana zbog: nacionalnih praznika, blagdana ili zbog povećanog prometa na poštama. U takvim situacijama, kad zaprimimo pravovremenu informaciju od našeg dobavljača obavijestit ćemo Vas o mogućnosti prolongiranja roka dostave.

Ukoliko kao kupac ne primite robu – ili poštansku obavijest o isporuci – u očekivanom vremenu nakon slanja, dužni ste nas o tome hitno obavijestiti kako bismo mogli provjeriti što se desilo s Vašom pošiljkom te pravovremeno reagirati.