Loading Događaji

Kako postati guardaparque u NP Torres del Paine?

Na predavanju ćemo govoriti o nalaženju posla tijekom putovanja. Fokus je usmjeren na poznati park Torres del Paine u kojemu sam provela mjesec dana kao volonter guardaparque. Objasnit ćemo uvjetee dobivanja posla, očekivanja od poslodavaca, opis radnog mjesta i mogućnosti koje možemo iskoristiti kao putnik. Ista pravila vrijede za sve NP u sastavnici CONAF, a mnoge savijete možete primijeniti i u mnogim drugim zemljama Južne Amerike.

Patagonija je bila moja prva stanica, a nakon volontiranja uslijedili su i plaćeni poslovi na sjeveru Čilea i Perua. Tri godine u Južnoj Americi rezultirale su i otvaranjem vlastite firme u suradnji s plemenskim zajednicama Amazone (mayantu.hr). Nadam se da će Vas ovo predavanje potaknuti da uz bogato životno iskustvo kojim nas putovanja obogaćuju, steknete i brojne poslovne prilike. Pokažimo Hrvatskoj da putovanja mogu biti puno više od “gubljenja” vremena i novca!

Više o životu u Patagoniji dostupno je ne linku:

https://www.travel-advisor.eu/amazona-2/

Na ovom putopisnom predavanju očekuju vas brojne priće iz života u Patagoniji, uputa kako i Vi sami možete doživjeti iskustvo rada u NP ili zapoćeti vlastito poslovanje po povratku sa putovanja.

Vidimo se! A

Ana Borović